Om oss

Om Geir O. Stenhjem

Geir O. Stenhjem er en del av Divisa Holding AS. Aksjeselskapet ble etablert i 2005 for blant annet å drive byggteknisk virksomhet og andre produkter/tjenester som hører naturlig sammen med dette. I 2013 ble taksering også en del av virksomheten, da enkeltpersonsforetaket Geir O. Stenhjem ble innlemmet i virksomheten.

Geir O. Stenhjem er medlem av Norsk Takst, som er en takstorganisasjon som utdanner og godkjenner takstingeniører.

Geir O. Stenhjem ble etablert som takstfirma i 1991. Geir O. Stenhjem selv er utdannet bygningsingeniør og bedriftsøkonom, og er godkjent takstingeiør i Norsk takst. Medlemskap i Norsk takst krever byggteknisk ingeniørutdanning og/eller mesterbrev, samt nødvendig praksis innenfor byggtekniske fag. Vi har gjennomgått obligatorisk opplæring og er forpliktet etter instruks og etiske regler.

I løpet av årene har Geir O. Stenhjem opparbeidet bred erfaring fra forskjellige oppdrag, både innenfor vanlig verdi- og lånetaksering og innen skade- og tvistesaker.

Taksering av store næringsbygg utføres med samarbeidspartner.

Kundegruppen består blant annet av meglere, banker, advokater, forsikringsselskap og privatpersoner.

  • Utdannet bygningsingeniør i 1974
  • Bedriftsøkonom fra BI i 1977
  • Siden 1974 har Geir O. Stenhjem erfaring fra forskjellige virksomheter innenfor bygningsbransjen, med unntak av fire år som økonom
    Ønsker du mer informasjon om våre tjenester?

    Ta kontakt via kontaktskjema, eller ring oss.